Particulier

De drietrapsraketOok in het privédomein werken wij aan verbindend leiderschap. Hoe completer jij jezelf kent en inzet, hoe makkelijker jij je beweegt in je leven. Onze werkwijze kent drie onderling verbonden fases.

Verbinding maken met jezelf: hierin leer je

  • het eigen scala aan eigenschappen te erkennen en te herkennen
  • om die eigenschappen een gezonde plek te geven in jezelf

Verbinding maken met de ander: hierin leer je

  • te communiceren met je volledige scala aan eigenschappen
  • je nieuw verkregen bewustzijn om te zetten in kwaliteiten

Verbinding maken met je persoonlijke systeem: hierin leer je

  • je te verbinden met je leefomgeving vanuit verbinding met jezelf
  • nieuwe inzichten om te zetten in persoonlijke doelstellingen en acties

 

Producten.

Persoonlijke coaching.

In een aantal intensieve sessie werken wij met ons tweeën aan jouw thema. Wij leren je krachtig verbinding te maken met jezelf, de ander en je omgeving. Dit kan alleen, samen met je partner en in samenspraak met je werkgever.

 

Eendaagse proeftuin

In korte tijd laten we je de drietrapsraket ervaren. Contact met jezelf, de ander en met je persoonlijke doelstellingen worden beproefd naar aanleiding van een eigen meegebrachte situatie. Deze dag doen we in een groep van maximaal zes personen, inclusief intake en verslag achteraf.

 

Onze driedaagse.  

In deze driedaagse besteden we iedere dag intensief aandacht aan de aspecten van persoonlijk en verbindend leiderschap. Daarin zitten ook twee overnachtingen. We leggen steeds het verband tussen jou, de communicatie met de ander en je omgeving. Ook deze sessies gaan in groepen van maximaal 6 personen.

 

De jaargang.

Gedurende een geheel jaar begeleiden en volgen wij je in je ontwikkelingen. Er zijn vijf blokken van 2 dagen waarin we ingaan op de verschillende aspecten van je leiderschap. In de tussentijd krijg je opdrachten mee en kun je van een strippenkaart gebruik maken om meer begeleiding te krijgen.

Op het einde van het traject leg je een meesterproef af, waarbij jij je omgeving in de training uitnodigt. Zo vindt er een soepele overgang plaats van wat je bij ons leerde en hoe je dat meeneemt naar je privé domein.

 

De ronde tafel.

Een aantal keren per jaar organiseren wij een avond waarin wij onze manier van werken toelichten. We eten samen en er worden issues van de deelnemers ingebracht. Ter plekke laten we je ervaren hoe we werken en wat je verder met ons wilt ontwikkelen.